Morbi ornare vestibulum porta. Cras leo lacus, condimentum eget odio vitae, auctor feugiat velit. Maecenas hendrerit placerat magna, in mollis nunc tempor egestas. Vivamus sit amet pretium mi, vel fringilla libero.

Gratitude

Positivtiy

Grit

Strengts

Flow

Creativity

The Swedish Institute of Positive Psychology

Evelina Fredriksson

Evelina Fredriksson, VD och grundare av The Swedish Institute of Positive Psychology

Evelina Fredriksson har en Master of Applied Positive Psychology University of Pennsylvania där hon nu arbetar som assisterande instruktör till fältets grundare Martin Seligman. Evelina undervisar även på Paragon International University Cambodia och har grundat The Swedish Institute of Positive Psychology i Stockholm. Att dela sin tid mellan tre kontinenter har gett henne ett globalt perspektiv på hur positiv psykologi kan användas i olika kontexter.

Evelina har arbetat med ledningsgrupper i en rad olika branscher. Där har hon använt positiv psykologi för att stötta deras arbete med att stärka relationen till kunder och marknad. Företag har även fått stöd med att utrusta medarbetare för bättre samarbete och prestation.

Hon har även genomfört omfattande research om välbefinnande bland unga på institution samt om de faktorer som påverkar äldres livskvalitet. Hon har också arbetat med ideell sektor och skrivit om barns och kvinnors välbefinnande i bland annat Gambia, Senegal, Kazakstan, Indien och Zimbabwe.

Evelina är en internationellt efterfrågad föreläsare i sitt fält, och har bland annat föreläst i Positive Links Speakers Series vidMichigan Ross' Center for Positive Organizations i Ann Arbor och på IPEN, världens största toppmöte för positiv utbildning i Fort Worth, Texas. 

Tim Gable

Tim Gable från Akron, Ohio har tidigare arbetat för Morgan Stanley och World Bank i Washington DC och med strategic planning and sports marketing för Nike. Han håller bland annat i interaktiva kursmoment där strategi, psykologi och storytelling används för att hjälpa deltagarna till en djupare förståelse av centrala narrativ i det egna livet.

Kontakt