Morbi ornare vestibulum porta. Cras leo lacus, condimentum eget odio vitae, auctor feugiat velit. Maecenas hendrerit placerat magna, in mollis nunc tempor egestas. Vivamus sit amet pretium mi, vel fringilla libero.

Gratitude

Positivtiy

Grit

Strengts

Flow

Creativity

The Swedish Institute of Positive Psychology

Utbildning i positiv psykologi

Positiv psykologi handlar om mycket mer än lycka. Upplevelsen av mening, prestation och fungerande relationer och samarbeten är för de allra flesta en mycket starkare drivkraft. Därför är våra kurser och programuppbyggda kring Martin Seligmans, modell för välbefinnande: PERMA™.

Positive emotions: Positiva känslor som tacksamhet, glädje, och spänning har effekt på hur vi relaterar till andra och hur väl vi lyckas hitta lösningar på problem.

Engagement: Att glömma bort tid och rum för att vi är helt uppslukade av det vi har för händerna är en av de mest belönade tillstånd som finns. Känslan av flow är dock inte alltid så lätt att hitta i vardagens brus.

Relationships: Att vi människor är beroende av relationer både på jobbet och hemma är självklart. Mindre uppenbart är det dock hur vi ska vårda och utveckla dem för att våra team ska prestera på topp.

Meaning: När vi använder våra styrkor och bidrar till någonting som är större än oss själva upplever vi mening. I programmet avmystifierar vi frågan om mening på jobbet och i livet och tittar på handfasta metoder för att uppleva just mening.

Accomplishment: Att lyckas och prestera är en naturlig drivkraft. När vi går mot mål som är viktiga för oss åstadkommer vi inte bara mer – vi mår också bättre.

Utbildningsformat

Individuellt program: Här får du jobba med din egen utveckling. I sex sessioner coachas du i hur du kan använda vetenskapen om välbefinnande för att höja din prestation och må bättre. Programmet genomförs digitalt. Med hänsyn till rådande situation är dessa program just nu mer efterfrågade och klienter kan nu vid behov boka sessioner även under kvällar och helger.

Intensivkurs två dagar: För dig som snabbt vill ha en översikt av forskningen och verktygen. Vi välkomnar regelbundet blandade grupper till oss. Till dessa tillfällen kan enskilda och team anmäla sig. Vi avvaktar utvecklingen för att sätta nya datum för dessa tillfällen.

Modulkurs: Modulkursen består av träffar och distansstudier. Du beställa kursen till ditt företag.

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan eller kontakta Evelina så återkommer vi med mer information.

Intresseanmälan

Tack! Du är nu bokad till kursen, vi ses!
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.